Mies kalasti banjolla – ja sai heti saalista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kalastaminen on mukava harrastus, jonka on todettu olevan mitä parhainta terapiaa aikuisille. Luonnossa liikkuminen ja kalastukseen keskittyminen rentouttavat ja toisinaan päivä kalassa voi päättyä myös onnistumisen tunteisiin.

Nyt videolla nähdään miten eräs mies on yhdistänyt kaksi rakasta harrastustaan. Mies nauttii sekä banjolla soittamisesta että kalastamisesta, minkä vuoksi hän on päättänyt yhdistää nämä kaksi hyvin kekseliäällä tavalla toisiinsa. Mies on tehnyt banjostaan ongen kiinnittämällä siihen siiman ja kelan.

YouTube-videolla nähdään miten mies heittää kohon ja syötin veteen ja alkaa kalaa odotellessaan soittamaan banjollaan. Mies ei ehdi soittamaan kuin pienen hetken kun kala jo alkaakin syömään. Lopulta mies kelaa kalasaaliinsa rantaan ja näyttää itsekin ilahtuneen siitä, että hänen viritelmänsä todella toimi.