Hiphop-tähti Saweetie hurmaa kuumissa biksukuvissa: ”Olisin miljardööri jos…”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Nousujohdanteista uraa tekevä yhdysvaltalaisräppäri Saweetie oli määrä nähdä tänä vuonna Blockfest-tapahtumassa. Tapahtuman peruunnuttua koronatilanteen vuoksi fanien täytyy tyytyä artistin näkemiseen videoilla ja sosiaalisessa mediassa. Nyt Saweetie on tarjoillut Instagram-seuraajilleen silmänruokaa poseeraamalla valkoisissa bikineissä näyttävissä Instagram-kuvissaan.

– Olisin miljardööri jos myisin seksivideoni, Saweetie vihjasi rohkean kuvasarjansa kuvatekstissä.

Hiphopin tekemisen jo teini-iässä aloittanut 26-vuotias Saweetie nousi julkisuuteen Icy Girl -singlen ansiosta. Hän on seurustellut vuodesta 2018 saakka Migos-yhtyeestä tunnetun räppäri Quavon kanssa. Tähden on määrä julkaista vielä tämän vuoden puolella debyyttialbuminsa Pretty Bitch Music.

 

View this post on Instagram

Which 1

A post shared by @ saweetie on