Perheenäiti antoi lasten suunnitella koko viikon ateriat – näin siinä sitten kävi

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pienten lasten vanhempana Hannah on tottunut tekemään helppoja ja nopeita arkiruokia perheelleen päivittäin. Koska hän on aina vastuussa ruoanlaitosta, ruokalistalla kiertävät samat ateriat. Vaihtelua kaivatessaan Hannah päätti antaa hänen lastensa päättää kokonaisen viikon ajan mitä perheessä syötiin.

Hannahilla on miehensä kanssa kaksi lasta, Jackson ja Wyatt. Lapset ovat todella innostuneita kuullessaan, että he saavat suunnitella koko viikon ruokalistan. Ruokalistalle päätyivät heti pitsa, McDonald’s pikaruoka, juustomakaroni ja sushi. Perheenäiti yllättyi heti siitä miten kalliiksi kauppalasku tuli. Hän oli tottunut suunnittelemaan viikon ateriat sen mukaan mikä ruokakaupassa on tarjouksessa.

Ensimmäinen päivä alkoi kylmällä pitsalla, jota lapset olivat halunneet aamiaiseksi. Ruokalistalle päätyi paljon pastaa, erilaisia voileipiä ja jälkiruokia. Kaikki ateriat eivät olleet aikuisten mieleen, mutta lapset pysyivät hyvin tyytyväisinä koko viikon ajan. Nainen oppi viikosta ainakin sen, että hän näki aivan liikaa vaivaa lasten voileipien eteen aiemmin, koska kaikista tyytyväisimpiä pojat olivat, kun leipien välissä oli mahdollisimman vähän täytteitä.