Mies rikkoi hämmentävän ennätyksen – istui 2,5 tuntia jääpalojen seassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Itävaltalainen mies on noussut otsikoihin kirjaimellisesti jäätävän tempauksen ansiosta. Hän istui yli kaksi ja puoli tuntia jääpalojen keskellä.

Josef Koeberl suljettiin lauantaina kahdeksi tunniksi, 30 minuutiksi ja 57 sekunniksi jääkuutioilla täytettyyn koppiin. Jäätä oli kopissa yhteensä 1 800 kiloa. Mies tuli rikkoneeksi aikaisemman oman ennätyksensä, jonka hän suoritti istumalla viime vuonna kaksi tuntia, kahdeksan minuuttia ja 47 sekuntia jääpalojen keskellä.

Tempauksellaan ilmastonmuutokseen kantaa ottava Koemerl kertoo CNN-uutissivustolle harjoitelleensa ennätyksen rikkomista varten viettämällä aikaa Alpeilla. 43-vuotiaan miehen tavoitteena on rikkoa uusi ennätys jälleen ensi vuonna.