Katie Holmes vahvisti suhteen nuorempaan kokkiin – suuteli miestä julkisesti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Katie Holmes seurusteli vuosi sitten näyttelijä Jamie Foxxin kanssa. Heidän suhteensa kesti kuusi vuotta, minkä jälkeen Holmes viihtyi noin vuoden ajan sinkkuna. Nyt Holmes on löytänyt rinnalleen jälleen uuden rakkauden.

Katie Holmes nähtiin viikonloppuna Daily Mail -sivuston mukaan Manhattanilla sijaitsevassa Peasant Restaurant -ravintolassa illallisella 33-vuotiaan kokkina työskentelevän Emilio Vitolon kanssa. Newyorkilainen huippukokki näyttää vieneen Holmesilta jalat alta, minkä lopputuloksena 41-vuotias tähti nähtiinkin loppuillasta istumassa uuden poikaystävänsä sylissä suutelemassa häntä.

Katie Holmes on Tom Cruisesta vuonna 2012 erottuaan pitänyt yksityiselämästään hyvin tiukasti kiinni. Nainen ei koskaan julkisesti vahvistanut kuusi vuotta kestänyttä suhdettaan Jamie Foxxiinkaan, minkä vuoksi moni onkin ollut niin yllättynyt siitä, että Holmes on niin avoimesti näyttänyt tunteitaan Emilio Vitolle ja ollut säikkymättä paparazzeja.