Disney-kaunotar esitteli vartaloaan – niukat biksut eivät liikoja peittäneet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aikoinaan Disney-tähtenä kuuluisuuteen noussut näyttelijä, laulaja ja malli Bella Thorne tunnetaan nykyään rohkeasta tyylistään. Taannoin 22-vuotias kaunotar kohahdutti liittymällä alaikäisiltä kiellettyyn sosiaaliseen mediaan. Nyt vuorossa on kuitenkin ollut jälleen hieman perinteisempi Instagram, jossa hän esittelee rantakuntoaan upeissa kuvissa.

View this post on Instagram

📦😘

A post shared by BELLA (@bellathorne) on

Bella Thorne tietää, että hänen vartalonsa on kuin suoraan miljoonien miesten päiväunista, eikä vartaloaan peittele. Nyt hän poseeraaa useissa tuoreissa kuvakoosteissaan niukoissa biksuissa esitellen täydellisyyttä hipovaa rantakuntoaan. Edellä mainitussa somepalvelussa hänen rohkeita kuviaan pääsee katselemaan 20 dollarin kuukausimaksua vastaan. Hänen liittymisensä OnlyFansiin aiheutti jopa palvelun hetkellisen kaatumisen.

Erilaisille sisällön luojille tarkoitettu OnlyFans sallii myös aikuisviihteen jakamisen, vaikka palvelu ei ole siihen alunperin tarkoitettukaan. Bella Thorne ei ole ainoa palveluun liittynyt maailmanluokan tähti, sillä taannoin myös Cardi B perusti oman OnlyFans-sivunsa.

View this post on Instagram

text me I’m bored^^^

A post shared by BELLA (@bellathorne) on

View this post on Instagram

Which one?

A post shared by BELLA (@bellathorne) on