Hilaria Baldwin on nyt viiden lapsen äiti – sai Alec Baldwinin kanssa pojan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Fitness-ammattilainen Hilaria Baldwin ja näyttelijä Alec Baldwin ilmoittivat keväällä, että he odottavat perheeseensä nyt viidettä lasta. Keskiviikkona 9. syyskuuta heille syntyi poika. Hilaria Baldwin ilmoitti ilouutisen heti omalla Instagram-kanavallaan.

Pariskunta on ollut tästä viidennestä raskaudesta erityisen innoissaan koska ennen raskauden onnistumista 36-vuotias Hilaria sai kaksi keskenmenoa. Nyt nainen on synnyttänyt terveen pojan, joka on saanut vanhemmat onnensa kukkuloille.

Hilaria ja Alec Baldwin eivät ole vielä paljastaneet vastasyntyneen pojan nimeä. Heillä on ennestään yhdessä kaksivuotias Romeo, neljävuotias Leonardo, viisivuotias Rafael ja seitsemänvuotias Carmen. 62-vuotiaalla Alec Baldwinilla on myös 24-vuotias Ireland-tytär hänen edellisestä liitostaan Kim Basingerin kanssa.

View this post on Instagram

🖤

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on