Kissa kantoi suussaan linnunpoikasta – pariskunta päätti pelastaa pikkuisen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Qatarin Dohassa asuva pariskunta sai eräänä päivänä nähdä melkoisen yllätyksen kun heidän kissansa kantoi suussaan vastakuoriutunutta linnunpoikasta. Omaa vauvaa samalla hetkellä odottava pari päätti alkaa hoitamaan lintua kuin se olisi niiden oma lapsi.

Linnun pelastajat huolehtivat, että pikkuinen sai päivän aikana tarpeeksi ravintoa, lepoa ja hellyyttä. He myös opettivat lintua lentämään ja pitivät sitä mahdollisimman paljon ulkona. Pariskunta koki, että linnun kasvattaminen ja hoitaminen olivat hyvää valmistautumista heille ennen oman vauvan tuloa. He myös kokivat, että lintu tuli heidän luokseen juuri oikeaan aikaan, koska koronaviruksen vuoksi maailma näytti muuten kovin synkältä.

Pariskunta tiesi, että ennen pitkään heidän tulisi luopua linnusta ja antaa sen mennä omia menojaan heti kun se oli siihen itse valmis. Eräänä päivänä kun nainen meni tapansa mukaan kutsumaan Pirpiriä heidän pihalleen, lintu ei enää tullutkaan hänen luokseen. Lintu oli päättänyt lähteä tutkimaan sitä miltä maailma pihan ulkopuolella näyttää.