Sara Underwoodin biksut kuin postimerkit – paljastavat enemmän kuin peittävät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Sara Jean Underwood tunnetaan parhaiten Playboy-lehden sivuilla poseeraamisesta, ja hänet valittiinkin vuonna 2007 vuoden Playmateksi. Tähti on toiminut myös realitytähtenä ja G4-kanavan Attack of the Show -ajankohtaisohjelman juontajana. Sara tunnetaan erityisesti ulkoilun ystävänä, joka viettää paljon aikaa luonnon parissa asuntoautossaan ja mökissään.

Nyt näyttävä kaunotar keikistelee luonnon helmassa erittäin niukoissa biksuissa, jotka muistuttavat lähinnä naruja ja paria lappusta. Päivitys viittaa mitä ilmeisimmin Kaliforniassa parhaillaan oleviin ennätyshelteisiin, jotka ovat nostaneet elohopean yli 40 asteeseen.

Sara Jean Underwood on opiskellut mallintöiden ohella Sregonin yliopistossa. Tunnetussa miestenlehdessä heinäkuussa 2006 poseerannut kaunotar oli taannoin mukana Ryan Seacrestin työnantajan, E! -televisiokanavan, ohjelmassa The Girls Next Door. Sittemmin hänet on nähty pikaisesti myös Epic Movie -elokuvassa. Vuonna 2012 hänet valittiin Esquire-lehdessä Vuoden kuumimmaksi naiseksi.