Sotaveteraani sai tahtonsa läpi – haudataan purkkapaketissa

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monilla ihmisillä on omiin hautajaisiin liittyviä toiveita esimerkiksi sen suhteen, minne heidän tuhkansa ripotellaan. Toisen maailmansodan veteraani Suttie Economyn viimeinen toive on erikoisempaa sorttia. Hän haluaa tulla haudatuksi Juicy Fruit -purukumipakettia muistuttavaksi maalatussa arkussa.

Yhdysvaltojen Virginiassa asuva Economy ihastui Juicy Fruit -purukumiin toisen maailmansodan aikana. Hän kantoi sodan jälkeenkin aina purukumia mukanaan ja tarjosi sitä niin sukulaisille, ystäville kuin tuntemattomillekin. Taannoin sairaalahoitoon päätynyt 94-vuotias Economy pyysi hautaustoimistoa johtavaa ystäväänsä, Sammy Oakeytä toteuttamaan viimeisen toiveensa Juicy Fruit -arkkussa haudatuksi tulemisesta.

Ensimmäinen pyyntö käyttää tavaramerkattua Juicy Fruit -logoa arkussa evättiin CNN:n mukaan brändin omistavan Mars Wrigley -yhtiön toimesta. Erikoisen pyynnön herätettyä runsaasti huomiota sosiaalisessa mediassa yhtiön johtaja antoi Oakeylle ja Economyn perheelle kuitenkin erikoisluvan arkkua varten. Yhtiön johtaja kertoi olevansa paitsi ylpeä logon päätymisestä sotaveteraanin arkkuun, hän myös lupasi lähettää miehen perheelle ilmaisia Juicy Fruits -tuotteita.

 

Thanks, Thanks, Thanks….Thanks to everyone who viewed our Juicy Fruit Gum post and left comments about the WWII…

Publiée par Oakey's Funeral Service & Crematory sur Lundi 31 août 2020