Fanit sekosivat Khloe Kardashianin kuumasta rantakuvasta – onko raskaana?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkisuuden henkilöt asettavat itsensä alttiiksi arvosteluille etenkin silloin, jos heidän kuvansa keskittyvät lähinnä oman vartalonsa tai ulkonäkönsä esittelemiseen. Nyt Khloe Kardashianin tuoreet kuvat ovat saaneet liikkeelle huhumyllyn, jonka mukaan nainen odottaa toista lasta.

Syynä juoruille on naisen Instagramin kuva, jossa hän seisoo rannalla. Asu saa sivuprofiilin näyttämään isommalta vatsan kohdalta ja tarkkasilmäiset fanit ovat nyt epäilleen naisen yrittävän peitellä vauvamasuaan. Khloe Kardashian on kiistänyt uuden suhteen lapsensa isään ja entiseen kihlattuunsa Tristan Thompsoniin.

Tosiasia kuitenkin on se, että nainen on viettänyt koko kesän ja koronaviruksesta aiheutuneen karanteenin miehen kanssa. Kaikki tietävät miten voi käydä, jos kaksi toisiinsa vetoa tuntevaa ihmistä viettää paljon aikaa samassa tilassa. Jäämme odottamaan vauvauutisen vahvistamista tai kumoamista.

View this post on Instagram

Happy Labor Day

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on