Kardashianien televisiosarjalle ehkä jatkoa – neuvottelevat suoratoistopalvelun kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme aiemmin Kardashianit-televisiosarjan päättyvän. Syynä on E!-tuotantoyhtiön koronaviruksen takia tyrehtyneet kassavarat ja se, että perhe haluaisi kuvauksista enemmän palkkaa. Heidän edellinen sopimuksensa vuonna 2017 oli sadan miljoonan dollarin arvoinen.

Valitettavasti katsojaluvut ovat pienentyneet vuosi vuodelta. Sarja lopetetaan ainakin nykyisessä muodossa ensi keväänä 20 tuotantokauden ja 14 vuoden kuvaamisen jälkeen. He saattavat kuitenkin edelleen esiintyä televisiokameroiden ääressä. Syynä on neuvottelut suoratoistopalveluiden suuntaan, Page Six paljastaa.

Kardashianit haluavat tauon elämäänsä. Sen jälkeen he ovat avoimia solmimaan sopimuksen esimerkiksi Netflixin, Apple TV:n tai Amazon Primen kanssa. Suoratoistopalvelu tarkottaisi samalla automaattisesti maailmanlaajuista levitystä ohjelmalle.