Villi huhu: Joaquin Phoenixille tarjottu 50 miljoonaa dollaria Jokerin jatko-osista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Joaquin Phoenixin tähdittämä Joker nousi viime vuonna monien yllätykseksi valtavaksi menestykseksi. Phoenixille parhaan miespääosan Oscarinkin tuoneen kohuelokuvan on jo vihjattu saavan jatkoa.

Tuoreimpien huhujen mukaan Joaquin Phoenixille olisi tarjottu muhkeaa 50 miljoonan dollarin palkkiota Jokerin kahdessa jatko-osassa näyttelemiselle. Mirror-lehden mukaan tähti olisi alun perin suhtautunut Jokeriin itsenäisenä elokuvana, mutta ääni kellossa on sittemmin muuttunut. Lehden mukaan neuvottelut jatkuvat edelleen, mutta käsikirjoitukset ovat jo työn alla ja Phoenix on ainakin toistaiseksi kiinnostunut mukana olemisesta.

Mikäli suunnitelmat toteutuvat, työstäisivät Phoenix, ohjaaja Todd Phillips ja tuottaja Bradley Cooper Jokerin kahta jatko-osaa seuraavien neljän vuoden ajan. Joker tuotti lippuluukulla yli miljardi dollaria, nousten ensimmäiseksi kyseisen rajapyykin rikkoneeksi, Suomen K-16 -ikärajaa vastaavan R-ikärajoituksen Yhdysvalloissa saaneeksi elokuvaksi.