Prinssi Philip täyttää 100 vuotta – ei kutsu skandaalipoikaansa juhliin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdistyneen kuningaskunnan hoviin kuuluva Prinssi Andrew joutui luopumaan kuninkaallisista velvollisuuksistaan viime vuoden marraskuussa. Miehen on epäilty liittyneen tiiviisti edesmenneen miljardööri Jeffrey Epsteinin rikoksiin. Kuningatar Elisabetin puoliso ja prinssi Andrew’n isä, prinssi Philip, täyttää ensi vuonna 100 vuotta.

Prinssi Andrew ei saa kutsua isänsä syntymäpäiväjuhliin. Hän ei esiintynyt äskettäin tyttärensä hääjuhlien virallisissa valokuvissa, eikä miehellä ole oikeutta osallistua tuleviin hovin juhlallisuuksiin. Syynä on hänen kytköksensä miljardööri Jeffrey Epsteinin tyttörinkiin, The Sun uutisoi.

Brittihovi pitää prinssi Andrew’n läsnäoloa kiusallisena. Useiden eri tietolähteiden mukaan prinssi Andrew on viettänyt railakasta pintaliitoelämää Jeffrey Epsteinin kanssa. Uhrien mukaan parempiosaiset ovat harjoittaneet räikeää ihmiskauppaa vuosien ajan. Syytettynä olleen Epsteinin on kerrottu tehneen itsemurhan vankilassa, joten totuutta ei välttämättä saada koskaan selville.

FBI on yrittänyt saada 60-vuotiasta kuninkaallista puhutettavaksi.