Hailey Bieber esitteli timmin rantakuntonsa – poseerasi mustissa biksuissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Justin Bieber ja hänen vaimonsa malli Hailey Bieber ovat viettäneet viime aikoina tiiviisti aikaansa kahdestaan koronakriisin aikana. Aviopari vietti juuri toista hääpäiväänsä ja rakastavaiset ovatkin kertoneet elävänsä tällä hetkellä elämänsä onnellisinta aikaa.

View this post on Instagram

cozy weekend

A post shared by Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) on

Mentyään naimisiin Hailey Bieber on julkaissut harvemmin paljastavia kuvia itsestään, mutta nyt tähti on jälleen esitellyt vartaloaan näyttävässä bikinikuvassa. 23-vuotias mallikaunotar esitteli hänen vartaloaan mustissa bikineissä poseeratessaan kameralle itsevarmasti aitaan nojaten.

Hailey Bieber kertoi viettäneensä todella rentoa viikonloppua. ”Paras viikonloppu”, Justin Bieber kommentoi kumppaninsa kuvaan. Näyttävä bikinikuva alkoi nopeasti saamaan paljon ylistäviä kommentteja muun muassa Kim Kardashianilta, joka kommentoi naisen ulkonäköä pelkällä liekkiemojilla.