Perheen loma sai hurjan käänteen – joutuivat valtavien rapujen piirittämäksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australialaisen perheen grillituokio sai taannoin jokseenkin kauhuelokuvan kohtausta näyttävän käänteen. He joutuivat kymmenien valtavan kokoisten rapujen ympäröimäksi.

Luetichien perhe oli ystävineen pystyttänyt leirin Australian joulusaarelle. Kesken grillaushetkien he huomasivat leirinsä saaneen kutsumattomia vieraita kookosrapuparven muodossa. Perheen kerrotaan Daily Mail -lehden mukaan laskeneen jopa 52 rapua, jotka alkoivat kiipeillä tuoleilla, pöydillä ja jopa grillin päällä.

Hurjasta koosta ja scifi-elokuvien hirviöitä muistuttavasta ulkomuodosta huolimatta perhe ei ollut hädässä, sillä kookosravut eivät ole ihmisille vaarallisia. Joulusaarella suurikantaisten rapujen kerrotaan voivat liikkua nopeasti ruoan haistaessaan. Rapuja voi siirrellä helposti pois ruokien kimpusta, kunhan niiden saksien kanssa on varuillaan.

Robber crabs behaving badly! 😝 a couple of local #christmasisland families had a few extra mouths to feed at their BBQ…

Publiée par Christmas Island Tourism sur Dimanche 20 septembre 2020