Sir David Attenborough liittyi Instagramiin 94-vuotiaana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sir David Attenborough tunnetaan nykyään parhaiten rakastettuna luontodokumenttien, kuten Planeettamme maa, juontajana. Nyt brittiläinen tähti on liittynyt Instagramiin 94-vuotiaana.

David Attenborough ei ole liittynyt Instagramiin pelkästään huvin ja selfieiden jakelemisen vuoksi. Televisiolegenda ja hänen sometiiminsä haluavat nimittäin lisätä Instagramissa ihmisten tietoisuutta ilmastonmuutosta kohtaan. Mies on lyhyen ajan sisällä onnistunut saamaan jo yli 600 000 seuraajaa.

– David Attenborough on viettänyt elämänsä matkustaen, tutkien planeettamme villejä kolkkia ja dokumentoimalla elävää maailmaa kaikessa monimuotoisuudessaan ja ihmeellisyydessään. Hän on myös nähnyt, miten sitä on vahingoitettu. Maailman pelastamisesta viestittäminen luo omat haasteensa, sillä tiedämme mitä tehdä mutta tarvitsemme tahdon siihen. Siksi halusimme jakaa viestimme Instagramissa, Attenboroughin ensimmäisen videon kuvatekstissä kerrotaan.

 

View this post on Instagram

David Attenborough has spent a lifetime travelling, exploring the wild places of our planet and documenting the living world in all its variety and wonder. He’s also witnessed the damaged caused. Saving our planet is now a communications challenge. We know what to do, we just need the will. That’s why we want to share this message on Instagram. Because there is hope and together, we can inspire change. Social media isn’t David’s usual habitat so while he’s recorded messages solely for Instagram, like the one in this post, we're helping to run this account. In case you’re wondering, ‘we’ are Jonnie and Colin and we worked with David on A Life On Our Planet. So, as well as sharing the messages he’s recorded especially for this account we’ll also post some exclusive clips and behind the scenes content. Stay tuned.

A post shared by A Life On Our Planet (@davidattenborough) on