Mikä kaunotar! Bella Thorne rohkeissa kuvissa: ”Lähtölaskenta alkaa”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uransa Disneyn teinitähtenä aloittanut Bella Thorne on totuttu aikuisiällä näkemään rohkeammissa merkeissä. Taannoin tähti herätti kohua liittymällä alaikäisiltä kielletylle OnlyFans-sivustolle, jonka monet käyttäjät jakavat eroottista materiaalia.

View this post on Instagram

Countdown begins 🍾🔥🤑

A post shared by BELLA (@bellathorne) on

Nyt Bella Thorne on tarjonnut tuttuun tapaansa silmänruokaa faneille myös Instagramissa. Niissä punakutrinen tähti poseeraa pinkeissä rintaliiveissä, päässään kruunu.

– Lähtölaskenta alkaa, Bella Thorne kirjoitti kuvatekstissä.

Jäi jokseenkin epäselväksi, mihin tarkalleen ottaen lähtölaskenta viittaa. Noin kuukauden päästä Yhdysvaltojen ensi-iltansa saa kuitenkin tuore trilleri Girl, jonka naispääosaa Bella Thorne näyttelee. Elokuvassa tähti nähdään väkivaltaista isäänsä vastaan kostoa sunnittelevana nuorena naisena, joka yllätyksekseen huomaa jonkun ehtineen murhata isäukon ensin.

View this post on Instagram

text me I’m bored^^^

A post shared by BELLA (@bellathorne) on