Näyttelijäkaunotar kärsii pettämiskohusta – perui kaikki esiintymiset ja haastattelut

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätähti Dominic West tunnetaan erityisesti hänen Noah Sollowayn roolistaa The Affair -draamasarjassa. Naimisissa oleva mies nähtiin taannoin Roomassa työmatkalla, jonka aikana hän vietti aikaansa hyvin läheisissä väleissä näyttelijätähti Lily Jamesin kanssa. Paparazzit onnistuivat nappaamaan kaksikosta kuvia, joissa he suutelivat ja koskettelivat toisiaan hyvin avoimesti.

Dominic West on naimisissa Catherine FitzGeraldin kanssa ja he ovat kymmenen vuoden avioliittonsa aikana saaneet yhdessä myös neljä lasta. Rooman kuvien vuodettua julkisuuteen Dominic on vaimonsa kanssa esiintynyt lehdissä ja kertonut, että heidän avioliittonsa on edelleen vahvalla pohjalla. 31-vuotias Lily James näyttää kuitenkin kärsivän viikonloppuromanssin jälkeen edelleen.

Näyttelijätähti Lily James on ollut Daily Mail -sivuston mukaan shokissa siitä, että hänen ja Dominicin kuvat levisivät ympäri maailmaa. Suhteen tultua julkisuuteen nainen on perunut haastattelut ja kaikki esiintymisensä kerta toisensa jälkeen. Viimeisimmän esiintymisen tähti perui ilman selityksiä vain 45 minuuttia ennen sovitun tapaamisen alkua.

View this post on Instagram

😍❤️ photo credit @blairgetzmezibov #dominicwest

A post shared by Dominic West (@dominicwestfanpage) on