Mies söi maailman tulisimpia pähkinöitä – katui sitä nopeasti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Joidenkin chilien aiheuttama polte voi olla liikaa jopa niille, jotka ovat mielestään tottuneet tuliseen ruokaan. Näin kävi eräälle Iso-Britannian Leedsissä asuvalle mieheelle tuoreella viraalivideolla.

Scott Slater halusi osoittaa työkavereilleen, ettei tulisten pähkinöiden syöminen tuottaisi hänelle ongelmia. Videolla pieni pussillinen pähkinöitä vaikutti menevän ongelmitta hänen kurkustaan alas. Valitettavasti pähkinöiden kuvaileminen maailman tulisimmiksi ei vaikuttanut olevan pelkkä mainoslause.

Pähkinöiden polte alkoi tuntumaan Slaterin suussa pienellä viiveellä. Miehen kasvot alkoivat punottamaan, hän alkoi hikottelemaan ja yritti syljeskellä mausteita pois suustaan. Tapauksesta todennäköisesti otain oppinut Slater kärsi närästyksestä vielä 90 minuuttia myöhemminkin.