Nyt on näyttävää! Megan Thee Stallion niukoissa farkkubikineissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen räppäri Megan Thee Stallion toipuu parhaillaan ampumavälikohtauksesta, johon hän joutui pari viikkoa takaperin. Nyt tähti on kuitenkin otsikoissa kevyemmissä merkeissä.

25-vuotias nouseva hiphop-tähti jakoi Instagramissa kuvia, jotka otettiin Coachin mainoskampanjaa varten. Niissä Megan Thee Stallion esittelee yhtiön käsilaukkuja poseeraten samalla niukoissa farkkubikineissä ja farkkushortseissa. Kuvat otettiin ennen heinäkuun puoliväliä tapahtunutta ampumistapausta, jossa tähteä osui kumpaankin jalkaan.

Megan Thee Stallion tunnetaan muun muassa Hot Girl Summer -hittikappaleesta. Kesähitillä vierailivat Nicki Minaj ja Ty Dolla Sign. Kappaleen kuumiin tyttöihin ja kesään viittaava nimi juontuu tähden iskulauseesta, jolle hän haki jopa tavaramerkkiä.

 

View this post on Instagram

Coach Meg 💙 @coach #coachny

A post shared by Hot Girl Meg (@theestallion) on