Kim Kardashian ei perunut suunnitelmia koronan vuoksi – toteutti unelmiensa 40-vuotisjuhlat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kim Kardashian oli harmissaan siitä, että hänen syntymäpäiväjuhlansa eivät toteutuisikaan koronaviruksen leviämisen estämiseksi asetettujen rajoitusten vuoksi. Tähti päätti kuitenkin pitää suunnitelmistaan kiinni ja järjesti lähimmille ystävilleen ja perheelleen unelmien viikonlopun yksityisellä saarella.

Kim Kardashian oli pyytänyt kutsumiaan ystäviä ja perheenjäseniä olemaan karanteenissa kahden viikon ajan ennen yhteisen loman alkua. Sitten jokainen vieras oli testattu koronaviruksen varalta ja testien läpäisyn jälkeen lennätetty yksityiselle saarelle juhlimaan Kim Kardashianin 40-vuotissyntymäpäiviä.

Loman ajaksi Kim Kardashian oli suunnitellut paljon hauskaa tekemistä. He olivat juhlineet, tanssineet, käyneet pyöräilemässä, katsoneet elokuvia rannalla, meloneet kajakeilla ja uineet valaiden lähellä. Tähti toteaa tälläisinä hetkinä todella ymmärtävänsä miten etuoikeutettua elämää hän saa elää.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

40 and feeling so humbled and blessed. There is not a single day that I take for granted, especially during these times when we are all reminded of the things that truly matter. For my birthday this year, I couldn’t think of a better way to spend it than with some of the people who have helped shaped me into the woman I am today. Before COVID, I don’t think any of us truly appreciated what a simple luxury it was to be able to travel and be together with family and friends in a safe environment. After 2 weeks of multiple health screens and asking everyone to quarantine, I surprised my closest inner circle with a trip to a private island where we could pretend things were normal just for a brief moment in time. We danced, rode bikes, swam near whales, kayaked, watched a movie on the beach and so much more. I realize that for most people, this is something that is so far out of reach right now, so in moments like these, I am humbly reminded of how privileged my life is. #thisis40

Henkilön Kim Kardashian West (@kimkardashian) jakama julkaisu