Koiraa kehotettiin pitämään turvaväli mieheen – osoittautui todelliseksi haasteeksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koronakriisin myötä ihmisiä on kehotettu suosimaan riittävän turvavälin pitämistä toisiinsa. Aina se ei suju aivan helposti. Vielä haastavampaa turvavälin pitäminen on kuitenkin koirille.

Hauskalla viraalivideolla tavataan ihmisrakas koira, joka ei ymmärrä sosiaalisen etäisyyden pitämisen käsitettä. Videolla esiintyvän miehen kasvoja nuolevaa lemmikkieläintä kehotetaan pitämään häneen sopiva turvaväli. Se ei kuitenkaan ole koiran mieleen.

Koira ei suostu pitämään turvaväliä kauaa. Se hakeutuu nopeasti takaisin omistajansa iholle, alkaen jälleen nuolemaan hänen kasvojaan. Koiran onneksi kehotus pitää turvaväli on tässä tapauksessa lähinnä vitsi, ja videota kuvaava nainen jopa kannustaa lemmikkiä antamaan suukon miehelle.