Dwayne Johnson haavoitti itsensä treenin aikana – maistoi omaa vertaan ja palasi töihin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toimintatähti Dwayne Johnson on tunnettu myös nimellä The Rock. Nyt tähti osoitti jälleen kerran olevansa oman nimensä veroinen kun mies näytti miten lujaa tekoa hän on. Johnson haavoitti itsensä treenin aikana, mutta ei välittänyt verta vuotavasta haavasta.

Dwayne Johnson julkaisi sosiaalisessa mediassa videon, jossa hän kertoi, että treenatessa lujaa voi aina sattua ja tapahtua. Tällä kerralla miehen kasvoihin oli osunut painava ketju, jota tähti oli heiluttanut. 48-vuotias mies sanoi, että pienet haavat eivät häntä kuitenkaan juuri liikuta, koska paikkaaminen hoidetaan aina vastan treenin jälkeen.

Videolla mies maistaa omaa vertaan ja kertoo palaavansa takaisin kuntoilun pariin, koska tikkaamisen voi hoitaa myöhemminkin. ”Maista vertasi, jatka treeniä ja hoida tikit myöhemmin. Ne ovat talon säännöt”, tähti kommentoi. Lopuksi Dwayne Johnson vielä toteaa naurahtaen, että veri maistui hyvältä.