Jennifer Lopez heruttelee vaalikuvassaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinotähti Jennifer Lopez tunnetaan parhaiten poptähtenä ja näyttelijänä, mutta yhtä hyvin hän olisi saattanut luoda uraa mallinakin. Tämän todistavat tähden usein julkaisemat rohkeat somekuvat. Nyt JLo on ollut äänestystunnelmissa.

Jennifer Lopez julkaisi nyt monien muiden julkkistähtien tavoin äänestämään rohkaisevan kuvapäivityksen, jossa latinokurvitar poseeraa tiukassa vaaleanpunaisessa topissa, joka nostaa hänen rintavakonsa keskiöön.

Lopez jakoi Instagramissa kuvasarjan, jossa hän poseeraa kameralle olkaimettomassa, varsin matalalla kaula-aukolla varustetussa minimekossa. 51-vuotiaan tähden katseita keräävään asukokonaisuuteen kuului myös samaa mustavalkoista kuosia edustava, 80-luvun tyylisillä korkeilla olkatoppauksilla varustettu takki.