Sometähti ja räppäri Braxton ”Brax” Baker kuoli 21-vuotiaana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen somevaikuttaja ja räppäri Braxton ”Brax” Baker on kuollut. Tähti oli menehtyessään vasta 21-vuotias. Uutisen paljasti Bakerin äiti, Letricia Loftin Russell.

– Enkelimme Braxton Blue.B Baker on noussut taivaisiin. Se oli henkinen vapautus. Jumala otti takaisin enkelin, jonka hän meille lainasi, Letricia Loftin Russell kirjoitti Instagramissa.

Äiti ei paljastanut sometähden kuolinsyytä, kertoi vain ettei hänellä ollut lainkaan naarmuja. Vuonna vuonna 2017 VERSE(atility)-nimisen albumin julkaissut Braxton Baker nousi julkisuuteen räppärinä SoundCloud-palvelun kautta. Somevaikuttajana myöhemmin parhaiten tunnettu Braxton oli myös tavoitellut uraa laulajana ja koreografina, minkä lisäksi hän oli äitinsä mukaan työstämässä ennen kuolemaansa työstämässä kirjoja ja kahta albumia.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Our angel, Braxton Blue.B Baker has ascended. At the time of her ascendance she laid in sacred form. There were no scratches there were no bruises, her internal and external being was completely pure. It was a spiritual release. God retrieved the angel He loaned us. Braxton was in spiritual retreat, carefully crafting and curating her art. She has since dedicated her art to humanity and healing, composing two albums and three novels. Most recently she was in the process of forming her brand merging her loves for fashion, and the work of Black queer revolutionary womxn. Braxton knew that God was working through her, she had “vessel” and “gifted” permanently placed on her body. She knew that her brilliance and art would be shared with the world in God’s timing. This is just the beginning, our whole beings are dedicated to sharing her sacred art with the world. Braxton emphasized, “I’m just delivering God’s message, I’m here and it’s all beyond me. My purpose is way way far greater than me.” ***We do not own the rights to this music*** but the art that is coming is a gift to the world.

Henkilön Letricia Loftin Russell (@letricia.loftin) jakama julkaisu