Demi Rose poseerasi karvaisen ystävänsä kanssa – suloinen koira varasti huomion

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose pääsee malliuransa puitteissa matkustelemaan paljon. Tällä hetkellä yhteistyö Pretty Little Thing -verkkokaupan kanssa on lennättänyt tähden jo Malediiveille luksuslomalle, jonka aikana nainen julkaisi näyttäviä kuvia itsestään.

Tällä hetkellä Demi Rose onkin jo vaihtanut lomakohdettaan ja viettää aikaansa nyt Ibizan auringon alla. 25-vuotias nainen julkaisi Instagram-kanavallaan kuvan, jossa hän poseeraa suloinen koira kainalossaan. Kuvauspaikaksi on valikoitunut sellainen hiekkainen kallion reuna, jonka kanssa koira ja Demi Rose maastoutuvat hyvin väriensä puolesta.

https://www.instagram.com/p/CHbSlvlABEO/

Demi Rose on kuuluisa näyttävistä kurveistaan, joita nainen ei pelkääkään esitellä. Tuoreessa otoksessa huomion varastaa kuitenkin naisen hellyttävä koira, joka poseeraa hyvin tyytyväisen näköisenä kieli ulkona läähättäen.