Claudia Alende keikisteli biksuissa – paljasta pintaa ja auringonottoa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasiliassa kohutusta Miss Peppu -kilpailusta vuonna 2014 maailmanlaajuiseen tunnettuuteen noussut Claudia Alende sai aikoinaan lempinimen ”Megan Foxin kaksoisolento”. Sittemmin hänelle on kertynyt jo 18 miljoonaa seuraajaa sosiaalisissa medioissa, joten kurvitar on nykyisin huippusuosittu kaunotar.

Nyt Claudia Alende on esitellyt Miss Peppu -kilpailusta tuttuja kurvejaan uimarannalla kellertävissä biksuissa aurinkoa palvoen.

25-vuotias brasilialainen Claudia Alende on nousi Miss Peppu -finalistista kolmessa vuodessa valtavaan suosioon sosiaalisessa mediassa, sillä hänellä on yksin Instagramissa ja Facebookissa nykyisin jo 18 miljoonaa seuraajaa ja fania. Äskettäin Alende muutti kotimaastaan Yhdysvaltoihin.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

❤️+🧡= 🔥

Henkilön Claudia Alende (@claudiaalende) jakama julkaisu

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

stay close to people who feel like sunshine

Henkilön Claudia Alende (@claudiaalende) jakama julkaisu