Teinipoika haluaa olla ihmis-Ken – muokkaa ulkonäkönsä pelkällä meikillä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nuken ulkonäköön addiktoitunut 17-vuotias Felipe Adams haluaa näyttää ihailemaltaan Rodrigo Alvesilta. Hän ei kuitenkaan ole turvautunut kauneusleikkauksiin vaalimansa ulkonäön saavuttamiseksi, vaan muokkaa kasvonpiirteitään roolivälineillä.

Hän pukee rooliasunsa ylle joka aamu ennen kouluun menemistä. Maskeeraus, peruukin laitto ja pukeutuminen vaativat yhteensä noin neljä tuntia aikaa. Siksi hän on ryhtynyt suunnittelemaan plastiikkakirurgisten toimenpiteiden ottamista.

– Haluan nenäleikkauksen, leukaleikkauksen, poskien kohotuksen, silmien pigmentin muuttamisen ja keinotekoiset lihakset rintaan ja vatsaan, hän luettelee, mutta aikoo pysyä meikkaustaitojensa varassa vielä pitkään.

https://www.instagram.com/p/CF3FnSsh8_f/