Salarakas pukeutui silkkinaruihin – kuin superkuuma lahjapaketti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Herrasmiesklubilla tarjoilijana työskentelevä ja Instagram-mallina kuvissa poseeraava Lani Blair nousi julkisuuteen koripalloilija Tristan Thompsonin salarakkaana. Sittemmin nainen on kerännyt runsasta fanijoukkoa etenkin Fashion Nova -vaateketjun asuja esitellen.

Lani Blairin suosiota ei varmastikaan vähennä se, että hän on kurvikas kaunotar. Nyt nainen on esitellyt mustaa alusvaatesettiä. Asukokonaisuuden alaosa näyttää pysyvän päällä ainoastaan rusetin avulla, eikä hepeneissä ole liiemmin kangasta käytetty.

Silkinaruilta näyttävä alusasu lienee ainakin kaksilahkeisten mieleen. Lani Blair on tuplannut seuraajamääränsä kuluneen vuoden aikana. Hän asuu ja työskentelee Yhdysvaltojen New Yorkissa.