Orava tuhosi pariskunnan kodin – vakuutus ei kattanut vahinkoja

Ohhoh! · Tim Isokivi

Pienestä jyrsijästä on koitunut huono-onniselle pariskunnalle mittavia vahinkoja. Heidän kodissaan oli vieraillut tuhon makuun päässyt orava.

Atlantassa asuvat Kari ja Dustin Drees huomasivat sukulaisilta palatessaan jonkin raapineen heidän lattioitaan, pureskelleen jalkalistoja ja jättäneen vesihanan auki. Varashälytin oli mennyt päälle, mutta kodin ikkunoita tai ovia ei oltu rikottu.

Syylliseksi paljastui savupiipun kautta sisään päätynyt orava. Se oli aiheuttanut tuhoja yrittäessään ulos, ulostanut lattioille ja lopulta tehnyt pesän pariskunnan sohvaan.

Pariskunnan järkytykseksi vakuutuksesta ei ollut heille mitään hyötyä. Se ei nimittäin kattanut jyrsijöiden aiheuttamia tuhoja. Pariskunta kerääkin nyt varoja GoFundMe-sivustolla kattaakseen osan oravan aiheuttamista vahingoista, uutisoi AJC.