Pikkutyttö ihaili itseään peilistä: ”Olet niin kaunis!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapset ovat monesti todella pelottomia ja itsevarmoja. Verkossa levisi aiemmin video, jossa pikkutyttö kertoi peilin edessä rakastavansa itseään, omaa ulkonäköään, perhettään, taloaan, kouluaan ja koko elämäänsä. Nyt eräs perheenäiti on tallentanut videolle samantapaisen tilanteen uimahallissa.

Perheenäiti on kuvannut videolle pientä tyttöään, joka on todella tyytyväinen siihen miltä hän näyttää. Tyttö seisoo uimahallin pukuhuoneen peilin edessä ja ihailee itseään. ”Olet niin kaunis”, lapsi sanoo omalle peilikuvalleen lähestyessään sitä iloisena.

Tyttö on ilmeisesti erittäin tyytyväinen omaan vaaleanpunaiseen uimapukuunsa ja uimalakkiinsa ihaillessaan itseään peilistä. Lapsi sanoo toistuvasti peilikuvalleen olevansa kaunis ja heiluttaa vielä lopuksi omalle kuvalleen hyvästien merkiksi ennen kuin hän kääntyy peilin edestä pois. Jokaisella tytöllä tulisi olla näin paljon itsevarmuutta kuin tällä pienellä prinsessalla.