Ellie Goulding suoritti vaikean haasteen – pukeutui käsillään seisten

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Instagramissa viime viikkojen aikana kiertänyt impossible shirt challenge -haaste on saanut ihmiset pukemaan paidan ylleen käsillä seisoen. Monien kohdalla yritys on kuitenkin jäänyt vain puolitiehen, koska haaste on hyvin vaativa ja edellyttää melkoista kehonhallintaa ja lihaskuntoa suorittajalta.

Aiemmin Instagram-videolla nähtiin miten lihaskimppu Jake Gyllenhaal suoritti haasteen ja puki paidan ylleen käsillä seisten. Nyt kovista treeneistään tunnettu poptähti Ellie Goulding on myös ottanut haasteen vastaan ja suorittanut tehtävän onnistuneesti.

Ellie Goulding näytti malliesimerkin siitä miten tehtävä suoritetaan. 33-vuotias tähti nousi käsilläseisontaan jalat seinää vasten ja puki ylleen lyhythihaisen paidan. Haasteesta vaikean tekee se, että pukemisen aikana henkilön tulee kannatella omaa painoaan vain yhden käden varassa. Poptähti itsekin kommentoi tehtävää paljon vaikeammaksi kuin miltä se toisen suorittamana näyttää.