Olutmerkki lanseerasi oman pelikonsolin – pitää juomat kylminä

Digi Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kilpailu pelikonsolivalmistajien keskuudessa käy kuumana, mutta nyt kentällä on jokseenkin yllättävä uusi haastaja. Yhdysvaltalainen olutmerkki Bud Light on nimittäin lanseerannut kaikessa hiljaisuudessa oman sixpackin kokoisen ja muotoisen pelikoneen.

16 gigabitin muistilla varustettu BL6 jää arvatenkin teholtaan kauas Microsoftin, Sonyn ja Nintendon laitteista. Ainakin yksi muista konsoleista puuttuva ominaisuus siinä kuitenkin on, sillä laite kykenee pitämään kerralla kaksi oluttölkkiä kylmänä. Se on myös varustettu pelaamisen ilman erillistä televisiota mahdollistavalla sisäänrakennetulla pienellä videotykillä.

BL6-konsolin mukana tulee joukko valmiiksi siihen ladattuja pelejä, kuten Tekken 7, SoulCalibur VI ja Broforce. Konsolin hankkiminen saattaa tosin osoittautua vielä hankalammaksi kuin jakeluongelmista kärsineiden Xbox Series X ja Playstaion 5 -laitteiden tapauksissa. Bud Light on nimittäin ainakin toistaiseksi huutokauppaamassa sivuillaan vain yhden konsolin, jonka myyntihinnan summa lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.