Kylie Jennerin muhkeasta takapuolesta somehitti – keimaili punaisissa biksuissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kardashianit-sarja on päättymässä, mutta Kylie Jenner jatkaa arkensa viettämistä tutuissa merkeissä. Juuri uuden kokoelmallisen Kylie Cosmetics -meikkituotteita lanseerannut tähti on nähty tiuhaan tahtiin paljastavissa kuvissa.

Kylie Jenner on jälleen tarjonnut faneilleen silmänruokaa Instagramissa. Tuoreissa kuvissaan hän poseeraa kymmenien miljoonien dollareiden arvoisen uuden Los Angelesin kotinsa uima-altaalla. Tähden päällä nähdään kirkkaanpunaiset bikinit.

Tälläkin kertaa Kylien kuvasarja keräsi miljoonia tykkäyksiä vain muutampien tuntien aikana sen julkaisemisesta. Samalla tähti käytti kuvien saamaa runsasta huomiota hyödykseen markkinointitarkoituksissa. Hän nimittäin mainosti niiden kuvatekstissä pian myyntiin ilmestyvää jouluista Grinch-teemaista kosmetiikkamallistoaan.