Mies yllätettiin housut kintuissa – harrasti seksiä puun kanssa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Connecticutin Naugatuckin poliisiasema sai tiedon hätäkeskuksen välityksellä miehestä, joka puuhasteli outoja vieraan ihmisen takapihalla. Miehen kerrottiin muun muassa nylkyttäneen itseään puuta vasten puolipukeissa.

– Omakotitalon pihalla on tuntematon mies on puoliksi alasti. Hän nylkyttää puuta kovaan ääneen huutaen ja samaan aikaan oksia syöden, hätäkeskuksesta kerrottiin The Smoking Gunin mukaan.

Talon asukkaat pakenivat outoa miestä naapuriin. Poliisit pidättivät paikalta 36-vuotiaan John Fignarin. Hän sylkäisi pidätyksen tehneen poliisin päälle, joten mies on epäiltynä kotirauhan rikkomisen lisäksi myös virkamiehen vastustamisesta. Hän odottaa tuomiotaan 25.000 dollarin lunnasvaatimuksella.