Jennifer Lopez viettelee uusissa kuvissaan – timmit jalat pääosassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Latinotähti Jennifer Lopez ei ole pelkästään kaunis ja hyvä laulaja vaan todellinen monitaituri. 51-vuotias Jennifer Lopez on tanssija, näyttelijä, laulaja, kirjailija ja tuottaja, minkä lisäksi hän on suunnitellut nyt myös vaatteita ja kenkiä.

Jennifer Lopez julkaisi keväällä naisen omaa nimeä kantavan JLO JENNIFER LOPEZ -kenkämalliston. Nyt tähti poseeraa uusissa mainoskuvissa, joissa hän näyttää jälleen häikäisevän upealta suunnittelemissaan jalkineissa.

Kuvissa Jennifer Lopez esittelee mustia kiiltonahkaisia nilkkureita ja ruskeita mokkanahkaisia nilkkureita. Kummassakin kuvassa tähden treenattu vartalo pääsee oikeuksiinsa kun Lopezin jalat on jätetty paljaiksi ja timmit sääret sekä reidet varastavat heti katsojan huomion.