Ashley Tisdale poisti silikonirintansa – nyt paljasti ihastuttavan perheuutisen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Ashley Tisdale muistetaan erityisesti roolistaan hurjan menestyksen saaneissa High School Musical -elokuvissa. Scary Movie 5 -elokuvassakin nähty tähti joutui taannoin pakkomielteisen fanin ahdistelemaksi. Tisdale vietti taannoin pari vuotta hiljaiseloa, mutta teki sittemmin näyttävän paluun someen.

Elokuussa Ashley paljasti poistattaneensa silikonirintansa, jotka hän oli hankkinut muutama vuosi aiemmin. Syyksi hän kertoi, etteivät silikonirinnat auttaneetkaan hänen suhtautumiseensa omaan vartaloonsa. Nyt Tisdale on paljastanut kuitenkin hieman toisenlaisen syyn rintatäytteidensä poistamiseen. Hän pudotti nimittäin uutispommin seuraajilleen julkaisemalla valokuvan muhkeaksi paisuneesta vauvamasustaan.

34-vuotias Ashley Tisdale nähtiin taannoin Scary Movie 5 -elokuvassa yhtenä elokuvan päätähdistä. Elokuva parodioi muun muuassa menestyselokuva Black Swania. Viime aikoina Tisdale on työstänyt muun muassa Pandas in New York -elokuvaa ja Skylanders Academy -televisiosarjaa.