Jennifer Lopez palkittiin vuoden ikonina – kiitospuhe herkistää katsojat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sunnuntaina järjestetty People’s Choise Awards -palkintogaalan järjestettiin etäyhteyksien avulla tänä vuonna niin kuin moni muukin suuri tapahtuma. Yleisö ja julkkikset olivat mukana videopuhelun välityksellä tapahtumassa, jossa jaettiin jälleen palkintoja yleisön äänien määrittelemille artisteille.

Tänä vuonna People’s Icon 2020 -palkinto jaettiin Jennifer Lopezille. Kun Lopez oli aloittamassa kiitospuhettaan, hänet yllätettiin videotervehdyksillä. Renee Zellweger, Nicole Kidman ja Lopezin lapset Emme ja Maximilian halusivat onnitella tähteä muun yleisön ja tähtikaartin kuullen ennen Jennifer Lopezin omaa puhetta.

Kun Jennifer Lopez viimein pääsi oman kiitospuheensa pariin, hän oli jo hyvin herkistyneessä tilassa. 51-vuotias Lopez korosti puheessaan etenkin sitä, että tytöt ja naiset pystyvät mihin vain ihonväristään ja taustastaan huolimatta. Latinonaisena Lopez pitää itseään elävänä esimerkkinä siitä, että unelmat voivat käydä toteen.