Lisa Rinna esitteli kauneudenhoitorutiininsa: ”Botoxista ja täyteaineista on apua”

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Lisa Rinna on monille tunnettu Melrose Place ja Päivien viemää -saippuasarjoista. Nainen on tähdittänyt myös jo kymmenen vuoden ajan Beverly Hillsin täydelliset naiset -realitysarjaa. Nyt Rinna kertoo tuoreella Voguen julkaisemalla videolla hänen kauneusrutiineistaan.

Lisa Rinna vannoo runsaan veden juomisen, puhtaan ruokavalion ja liikunnan nimeen. 57-vuotias tähti onkin elämänsä kunnossa ja treenaa tällä hetkellä päivittäin. Hyvien elämäntapojen lisäksi Rinna on käynyt kosmetologilla ja hoitanut ihoaan aina teini-ikäisestä tytöstä lähtien. Nykyään naisen ihonhoitorutiini onkin melko kattava.

Lisa Rinna esittelee videolla kymmenet voiteet ja seerumit, joita hän käyttää päivittäin. Tähti ei pelkää myöntää, että hän on aina valmis kokeilemaan myös Botoxia ja täyteaineita, koska hän haluaa näyttää mahdollisimman raikkaalta joka päivä aviomiestään Harry Hamlinia varten. Lopuksi tähti esittelee vielä miten hänen tumma luottomeikkinsä syntyy.