David Beckham tienaa FIFA 21 -pelillä enemmän kuin urallaan

Digi Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vaikka David Beckham on jo vuosia sitten lopettanut varsinaisen jalkapallouransa, nähdään hänet kentällä tuoreessa FIFA 21 -jalkapallopelissä. Beckham on mukana suositun urheilupelisarjan uusimmassa osassa icon, eli ikoni-erikoispelaajana.

David Beckhamin on paljastettu tehneen rahakkaan sopimuksen FIFA 21 -pelin julkaisijan, EA Sportsin kanssa. Yhtiön kerrotaan tarjonneen jalkapallotähdelle 30 miljoonaa puntaa, eli yli 33 miljoonaa euroa kolmen vuoden sopimuksesta FIFA-peleissä. Beckham kuitenkin neuvotteli itselleen vielä rahakkaamman 40 miljoonan punnan, eli noin 45 miljoonan euron sopimuksen.

Mirror-lehden mukaan David Beckham tienaa FIFA 21 -pelin ansiosta enemmän tekemättä käytännössä itse mitään kuin koko varsinaisen jalkapallouransa aikana. FIFA 21 julkaistiin lokakuussa Playstation 4, Xbox One, Nintendo Switch ja PC -alustoille. Pelissä on ensi kertaa mukana myös lisensoitu Suomen maajoukkue.