Jessica Edström keikisteli tyylikkäästi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisessa mediassa kansainvälistä suosiota nauttiva suomalaiskaunotar Jessica Edström vietti koronakesän Suomessa Merenkurkun rantamaisemissa, josta hän julkaisi seuraajilleen ympäri maailmaa näyttäviä kuvia. Viime aikoina Jessica on jo päässyt hieman matkustelun makuun.

Tällä kertaa Jessica poseeraa verkossa julkaisemissaan kuvissa muun muassa nautiskelemassa laiturilla niukoissa biksuissa. Meksikon Tulumissa lomaillut suomalainen poseerasi lisäksi yläosattomissa hotellihuoneensa sängyllä, joten hänen seuraajansa saivat kyllä riittävästi nähtävää.

Pietarsaaresta kotoisin oleva Jessica Edström on kansainvälisesti yksi seuratuimmista suomalaisista mallikaunottarista 290.000 seuraajallaan. Hän on asunut ympäri maailmaa ja saavuttanut julkkisstatuksen glamourmallina. Jessican ystäväpiiriin lukeutuu esimerkiksi maailmanlaajuisesti tunnettu povipommi Claudia Romani.