Romee Strijdin synnytys lähenee – pakkasi kokonaisen matkalaukun sairaalaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollantilainen Romee Strijd tunnetaan Victoria’s Secret -enkelinä, ja kaunotar onkin toiminut alusvaatemerkin mallina jo vuodesta 2015 lähtien. Nainen kertoi alkukesästä sosiaalisessa mediassa, että hän odottaa miehensä kanssa ensimmäistä lastaan. Nyt Strijd on jo raskautensa loppusaralla.

Romee Strijd on tällä hetkellä yhdeksännellä kuulla raskaana. Raskausviikkoja on ehtinyt kertymään jo lähes seitsemän, minkä vuoksi nainen onkin jo pakannut itselleen sairaalakassin valmiiksi. Yleensä naiset lähtevät synnyttämään pienen laukun kanssa, mutta Strijd on pakannut itselleen kokonaisen matkalaukullisen vaatteita ja tavaroita mukaan.

Romee Strijd esittelee tuoreella YouTube-videollaan hänen sairaalakassinsa sisällön. Nainen on pakannut itselleen mukaan muun muassa vaihtovaatteet, imetysliivit ja synnytysmekon. Sen lisäksi hän on ottanut mukaan vaatteita myös vauvalle ja miehelleen.

Nainen on pakannut mukaan myös hengityssuojia, kosteuspyyhkeitä ja harsoja vauvalle. Oman mukavuuden takaamiseksi Strijdillä on myös laukussaan oma viltti ja silkkinen tyynynpäällinen. Laukusta löytyy myös hygienia- ja ihonhoitotuotteita sekä paljon naposteltavia. 24-vuotias haluaa mielummin varautua kaikkeen kuin ottaa liian vähän tavaroita mukaan.