YouTube-tähti James Charles turhautui tähdille: ”Ei mitään asiaa meikkialalle”

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viime aikoina moni laulaja ja näyttelijä on siirtynyt kosmetiikka-alalle. Omia brändejään on luonut muun muassa Kim Kardashian, Kylie Jenner, Rihanna, Lauren Conrad ja Victoria Beckham. Tämä on alkanut turhauttamaan YouTube-tähti James Charlesia.

James Charles arvostelee meikkejään omalla YouTube-kanavallaan ja hänellä on myös oma Morphe-kosmetiikkayrityksen kanssa yhteistyössä tehty meikkisarja. Nuori mies on hyvin intohimoinen kosmetiikan rakastaja, minkä vuoksi häntä onkin alkanut ärsyttämään se, että alalle nousee jatkuvasti uusia julkkisten luomia brändejä, joilla miehen mukaan yritetään vain tehdä nopeat rahat laadun kustannuksella.

James Charles kommentoi muun muassa Lauren Conradin luomaa täysin uutta luonnonkosmetiikkasarjaa ja sanoi, että naisella ei ole mitään asiaa meikkibisnekseen. Us Weekly -sivuston mukaan mies ihmettelee myös sitä, minkä vuoksi meikkaamisen jo vuosia sitten lopettanut laulajatähti Alicia Keys ilmoitti myös luovansa oman kosmetiikkasarjan. Charles on myöhemmin pyytänyt kovia sanojaan anteeksi, mutta on kuitenkin edelleen sitä mieltä, että alalle ei pitäisi tulla tekijöitä, joita kiinnostaa enemmän raha kuin meikkien laadukkuus.