Räppäri 21 Savage kohtasi suru-uutisen – veli puukotettiin kuoliaaksi Lontoossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläissyntyisen räppäräri 21 Savagen perheestä kantautuu traagisia uutisia. Tähden velipuoli Terrell Davis on kuollut 27-vuotiaana Lontoossa puukotuksen seurauksena.

TM1way-nimellä musiikkia tehneen Terrell Davisin kerrotaan olleen avustamassa isoäitiään ruokakaupassa sunnuntaina, kun hän näki vanhan ystävänsä. Kaksikon välille kehittyi Daily Mail -lehden mukaan sanaharkkaa, ja yhtäkkiä entinen ystävä puukotti Davisia. 21 Savage jakoi Instagramissa lapsuudenkuvan veljestään ja itsestään kuultuaan suru-uutisen.

– En voi uskoa että joku riisti henkesi, pikkuveli. Tiedän purkaneeni vihaani sinuun ja toivon että voisin perua sen kaiken, 21 Savage kirjoitti Instagramissa.

21 Savagella, oikealta nimeltään Sheyaa Bin Abraham-Joseph, ja Terrell Davisilla on sama isä. Räppärin vanhempien erottua hän muutti äitinsä kanssa Yhdysvaltojen Atlantaan. Yhdysvalloissa hän nousi myöhemmin kuuluisaksi nimeksi hiphop-skenen sisällä.