Dr. Dren odotettu levy valmis – mukana Eminem

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Dr. Dre tunnetaan muun muassa hiphopin merkkiteoksiin lukeutuvasta The Chronic -albumista, mutta myöhemmin tähden julkaisutahti on ollut hidas. Tähden kahden viimeisimmän levyn julkaisujen välissä ehti vierähtää jopa lähes 16 vuotta.

Nyt Dr. Dren on paljastettu työstäneen kaikessa hiljaisuudessa uutta albumia, joka on jo loppusuoralla. Paljastuksen teki laulaja ja näyttelijä Page Kennedy. Hän hehkutti uutta albumia Twitterissä ja paljasti Eminemin olevan mukana siinä.

Dr. Dren viimesin albumi oli vuonna 2015 julkaistu Compton, joka toimi N.W.A.-elokuva Straight Outta Comptonin soundtrackina. Hiphop-tähden sitä aikaisempi levy oli vuonna 1999 julkaistu 2001. Dr. Dre on vuodesta 2003 saakka vihjannut aika-ajoin työstävänsä Detox-nimistä albumia, mutta toistaiseksi kyseisen projektin tulevaisuus on edelleen hämärän peitossa.