Sairaanhoitaja väheksyi koronarajoituksia nettivideolla – lomautettiin heti töistään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Oregonissa Salem Health -sairaalassa työskentelevä sairaanhoitaja oli julkaissut itsestään TikTok-videon, jossa hän väheksyi koronarajoituksia. Videolla hän kertoi, että hän matkustelee yhä, ei käytä maskia käydessään ulkona ja sallii lapsilleen leikkitreffit muiden lasten kanssa.

Videolla Ashley Gramesiksi tunnistettu sairaanhoitaja paljasti humoristiseen sävyyn olevansa noudattamatta sääntöjä. Video lähti leviämään sosiaalisessa mediassa, minkä jälkeen osa ihmisistä tunnisti naisen Salem Health -sairaalan työntekijäksi. Videosta tehtiin ilmoitus sairaalalle, minkä jälkeen nainen oli Buzzfeed-sivuston mukaan heti lomautettu töistään.

Tämän hetken rajoitusten mukaan sosiaalista kanssakäymistä tulisi välttää oman perheen ulkopuolella olevien ihmisten kanssa, minkä lisäksi maskien käyttöä suositellaan ja turhan matkustamisen on kerrottu olevan kiellettyä. Ashley Grames oli poistanut oman TikTok-videonsa saamiensa seurausten jälkeen, mutta se on yhä jäänyt kuitenkin elämään TikTokiin.

@amandabutcher2

To each their own, but why would you brag about it to others? 🤦🏻‍♀️ I guess we could ask Loveiskind05 #nurse #covid #health #pandemic #fyp #foryou

♬ original sound – Amanda Butcher