Perheenäiti avautui lapsista ja hotelleista – sitten suomalaishotelli ryhtyi toimeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa syntyi tällä viikolla leikkimielinen kurkkugate, kun lapsiperhemedia Ruuhkavuodet julkaisi erään perheenäidin kieli poskessa kirjoittaman avoimen kirjeen kylpylähotelleille. Lapsiperheiden vanhemmat tunnistivat heti mistä on kyse, sillä lukemattomissa perheissä samaistuttiin nopeasti kertomukseen lasten pikkutarkoista vaatimuksista ruokien suhteen.

Kaikki eivät kuitenkaan ymmärtäneet kirjoituksen sarkasmia ja että se kertoo tapahtumista pienten lasten näkökulmasta, sillä sosiaalisessa mediassa kirjoitusta on epäilty jopa vakavissaan tehdyksi. Holiday Club Kuusamon Tropiikki -kylpylähotellissa oli kuitenkin pelisilmää ja se toimi nopeasti. Kurkkugaten kasvaessa hotelli julkaisi nimittäin Facebookissa päivityksen, jossa se viittasi Ruuhkavuosien kirjoitukseen ja kertoi aamiaisellaan olevan jatkossa sekä viipaloituja että tikuiksi leikattuja kurkkuja.

– Kiitos kirjeestä Ruuhkavuodet.fi. Ymmärrämme, että pienet asiat tekevät kokonaisuuden ja iloksemme voimme kertoa, että Kuusamossa aamupalakurkut on kuorittu ja sen jälkeen leikattu tikuiksi. Lämpimästi tervetuloa lomalle meille! Ja kaikille teille muille, ketkä nauttivat kurkkunsa viipaleina, niin teitäkään ei ole unohdettu! Kumpaan ryhmään sinä kuulut? Kuusamon Tropiikki kysyi seuraajiltaan.