Kate Beckinsale julkaisi näyttävän videon – asteli portaita pitkin biksuissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Kate Beckinsale on ollut viime aikoina otsikoissa pääasiassa rakkauselämänsä vuoksi. 47-vuotias tähti on viihtynyt viime vuosina itseään huomattavasti nuorempien miesten, kuten koomikko Pete Davidsonin ja muusikko Goody Gracen kanssa.

Nyt Kate Beckinsale on kuitenkin otsikoissa toisenlaisissa merkeissä. Tähti julkaisi Instagram-tilillään näyttävän videon, jossa hänet astelee alas rappusia pitkin rohkeassa vaatevalinnassa. Beckinsalen päällä nähdään ruskeat bikinit.

Beckinsale tosin itse vitsaili kävelleensä tavalla, jota hänen äitinsä vertaisi ulosteet lahkeessa talsimiseksi. Sekä kuva että humoristinen ja itsironinen kuvateksti olivat kommenttiosion perusteella fanien mieleen. Otos keräsikin nopeasti satoja tuhansia tykkäyksiä.