Mitä ihmettä? Demi Rose kuvasi jättipovensa – rajasi kasvonsa pois somekuvasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose pääsee malliuransa puitteissa matkustelemaan paljon. Koronaviruksen vuoksi moni on joutunut perumaan matkasuunnitelmiaan, mutta Demi Rose on kuitenkin onnistunut matkustelemaan valokuvaajiensa kanssa upeisiin lomakohteisiin.

Taannoin alastomana sosiaalisessa mediassa poseerannut kohukaunotar nähdään tällä kertaa poikkeuksellisessa kuvassa, josta hän on rajannut kokonaan kasvonsa pois. Käytännössä kuva siis esittelee Demin rinnat ja vatsan alueen. Kuvan perusteella se on ikuistettu Espanjassa Ibizan saarella.

Demi Rose on kuvaussessioiden lisäksi päässyt nauttimaan lomakohteistaan luksusmajoitusten ja aktiviteettien myötä. Nainen julkaisikin aiemmin videon, jossa hän snorklasi rauskuja ihastellen. Ilmeisesti tähti on suuntaamassa seuraavaksi Afrikkaan hänen ystävänsä ja samalla Instagram-mallina toimivan Shirin Hosseinin kommentista päätellen. ”En malta odottaa Afrikan matkaa”, Hossein hehkutti.